Empty Cart

probiotikai_narine

Sausas raugas Narine jogurto gamybai

Sena kaina 8.86 EUR
Kaina: 7.50 EUR
Kiekis: 

Sausas raugas Narine jogurto gamybai

Sudėtis

Pakelyje yra ”Narine“ sausas raugas, skirtas jogurto arba rauginto pieno gamybai.

Savybės

Su „Narine“ raugu pagamintas jogurtas yra biologiškai aktyvus.

Paruošimo būdas

1. 1 litrą pieno pakaitinti (iki 65-75 oС), tada atvėsinti iki 39-41 oС.

Nereikėtų viršyti nurodytos pieno temperatūros, nes pieno bakterijos gali prarasti savo aktyvumą.

2. Vieno pakelio turinį ištirpinti 50 ml virinto ir atvėsinto iki 39-41 oС vandens arba pieno. Gautą mišinį supilti į anksčiau pakaitintą ir atvėsintą 1 litrą pieno. Gerai sumaišyti.

3. Išmaišytą pieną supilti į indelius, sudėti į jogurtinę ir įjungus palikti 8-10 valandų. 

Nenaudojantiems jogurtinės, rekomenduojama supilti išmaišytą pieną į švarų stiklinį indą, storai apvynioti rankšluosčiu ir palikti 10-12 valandų.

4. Praėjus nurodytam laikui, išimti indelius iš jogurtinės ir pastatyti į šaldytuvą.

Gautas jogurtas tinkamas vartoti gerai atvėsęs.

Vartojimo rekomendacijos

Jogurtą rekomenduojama suvartoti per 3 dienas.

Informacija apie laikymą 

Sausą raugą laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 °C temperatūroje.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Išleidimo forma ir įpakavimas

Dėžutėje yra 2 arba 10 pakelių su sausu raugu ir vartojimo instrukcija.

Tinkamumo laikas

Geriausias iki datos, nurodytos ant dėžutės.

 

Tiekėjas

UAB Arkameda

A.Stulginskio g. 4-14/A.Smetonos g. 7-14

Vilnius, Lietuva

Tel. Nr. +370 650 10007

Fakso Nr. +370 5 2726995

El.paštas: info@probiotikai.lt, www.probiotikai.lt

 

Webseite www.webdesigner-profi.de

Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje nuo 46,61 LT arba 13,50 eur

Apmokėjimas PAYPAL paypal
Pavedimu per banką paypal
Apmokėti po pristatymo paypal

ferment.lt